Close

Levaxin og mat

Jeg har nettopp begynt med Levaxin og Liothyronin, og da fikk jeg beskjed av min lege om å ta disse til timer før mat på morgenen. BufretLignendeEnkelte kosttilskudd og andre medisiner bør ikke tas sammen med Levaxin, Erfa Thyroid. Levaxin bør tas en halv time før mat eller aller helst på tom mage.

Kan du ta stoffskiftemedisinen sammen med mat? Levaxin – den vanligste stoffskiftemedisinen brukt mot lavt stoffskifte). Behovet for Levaxin synker hvis blodsukkeret synker. Jeg leste så mye at jeg ikke kunne spise noe mat til slutt nesten 🙂 Derfor tok jeg .

I følge felleskatalogen skal det tas minst en halv time før målti men dette gjelder for barn. Dette har nok med at virkestoffene skal lettest tas . Jeg har fått Levaxin ,og tar og en halv tablett daglig. Stemmer det at Levaxin må tas en time før mat eller to timer etter? Jeg har ikke fått beskjed om dette av min lege. Lavt stoffskifte og som bruker Levaxin medesiner?

Mener at i en av postene jeg greide og lese igjennom før jeg ikke orket mere, så . Hva Levaxin er og hva det brukes mot Levaxin erstatter manglende eller redusert produksjon av skjoldbruskkjertelhormon.