Close

Levaxin bivirkninger kvalme

Jeg har ikke vært plaget med kvalme tidligere, så derfor syntes jeg det var litt rart å få det nå. Jeg har også prøvd å sjekke om dette er en bivirkning av Levaxin . Symptomer på lavt stoffskifte og utprøving med.

Kan dette være symptomer på for høy dose levaxin? Jeg skal ta blodprøve og sjekke, men lurer på om andre får disse symptomene av for høyt stoffskifte: Svimmelhet, kvalme, skjelvinger, slapphet, . TSH verdi lege bestemte start Levaxin 50mg,time etter første tabl. Etter andre og tredje doseøkning har jeg hatt perioder på et par uker hvor jeg har vært konstant kvalm.

Eg er ei dame på år som er strumaoperert i 200 og har gått på Levaxin. De påvirket også stoffskiftet mitt, jeg fikk så mange bivirkninger av disse øyedråpene. Jeg klaget til legen at jeg følte meg svimmel, kvalm, opplevde indre uro, . Hemoroider Irritabeltarm syndrom (IBS) Kvalme Laktoseintoleranse Magesår Matallergi Matintoleranse Må ofte opp om natten . Hadde en periode tidligere her i høst hvor jeg ikke brukte Levaxin en periode. Om du er mye kvalm og svimmel tror jeg heller at jeg vil se på kosten din. Foreslår at du leser innlegget jeg haddde om bivirkninger av . Ved riktig dosering av levotyroksin forekommer bivirkninger meget sjelden.

Ved for høy dosering vil pasienten kunne ha symptomer som ved hypertyreose.

I anbefalte doser har det ingen bivirkninger. Oppblåsthet, forstoppelse, diaré, kvalme, magesmerter kan forekomme. Optinate Septimum,) Levaxin (mot stoffskiftesykdom), jerntilskudd eller visse. Dersom du opplever mage-tarm bivirkningene som plagsomme kan det . Er det noen som har sluttet med Levaxin og merket endringene? LevaxinThyroxi n,som har mange stygge bivirkninger,sp esielt . Forstoppelse er en vanlig bivirkning som kan forebygges effektivt ved bruk av et. Begynte bare for 4dager siden, og jeg har merket noen symptomer som jeg ikke vet er pga Levaxin eller graviditeten: veldig kvalm + oppkast . Han kan derimot få bivirkninger, som mageproblemer, kvalme, kviser og han vil.

Levaxin enn avtalt med legen ettersom overdose med Levaxin . Bivirkninger som kan oppstå, er kvalme, brekninger og diarér. Man kan også få bivirkninger som kvalme, skjelvinger og svimmelhet som også kan ødelegge treningsøkten. Bivirkninger fordelt etter organsystem (diagnosegruppe).

Pasientmeldinger om levotyroksin (Levaxin).