Close

Lavt stoffskifte fosterskade

Dette med fosterskader skremmer meg enromt, hvilke er det snakk om som reelle, og hvor lavt har stoffskifte vært da? Før jeg ble gravid så har stoffskifte vært ekstremt lavt, så ble jeg gravi og jeg fikk høre det at man kan få fosterskader på barnet om det ikke får . Lavt stoffskifte og infertilitet – noen som har peiling?

Klubber › Problemer › Kroniske sykdommerBufret4. Oki, modern og jeg har lavt stoffskifte begge to, og begge har rh- Men det. Jeg har ett par spørsmål angående lavt stoffskifte og det og bli gravid. Hvis lavt stoffskifte skal kunne gi fosterskade, må det være ekstremt lavt .

Gravide som får lavt stoffskifte under svangerskapet skal henvises til spesialist. Etter fødsel er det ikke uvanlig at kvinner har lavt stoffskifte (ca. 2-mnd). BufretBåde høyt og lavt stoffskifte gir mange ulike symptomer og påvirker hele kroppen.

Fosterskader som følge av for lavt stoffskifte ser man kun når en pasient går . Ubehandlet stoffskifteproblemer kan gi fosterskader og abort, men det at det nå er. Dersom du har lave nivåer av jern, D Bog andre B-vitaminer, kan det hindre et. Som kanskje anha er et bevis på, lavt stoffskifte kan føre til spontanabort.

Det kan også føre til fosterskader, men jeg vet ikke hvor vanlig dette er.