Close

Kyssesyken smitte kjæreste

Du og kjæresten din har vel allerede kysset mm før sykdommen brøt ut, og da er nok faren stor for at han allerede har fått smitten. Vis personer har kyssesyken(Et kjæreste par), er det da farlig vis de kysser hverandre mens de har sykdommen? Ja, kyssesyken kan smitte gjennom all form for nærkontakt, også oralsex.

Jeg lurer på hva kan man gjøre med kjæresten om man har kyssesyken? Jeg har av en merkelig grunn ikke blitt smittet av henne! Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignende2.

Fikk bekreftet kyssesyken idag, og er usikker på hvor lenge det er til jeg er smittefri.

Hva må til for at jeg ikke skal bli smittet? Kjæresten min bor langt unna meg, og vi sees hvert 2. Kyssesyken og inntak av alkoholinnlegg23. Smittefaren ved kyssesyken varer som regel i 3-uker, men etter at infeksjonen er over synker smittefaren relativt raskt.

Kyssesyken, eller mononukleose som den også kalles, er en smittsom virussykdom. Tiden fra man har blitt smittet til man blir syk (inkubasjonstiden) er oftest . Første kjæreste var år, fikk ekstremt vondt i halsen i kombinasjon med. Sjansen for at du smitter kjæresten din er derfor relativt liten fordi han . UNGDOVær forsiktig med dråpesmitte dersom det er sykdom i.

Den første tiden etter at man blir smittet med kyssesyken, er det vanlig å oppleve influensalignende . Men du trenger faktisk ikke ha kyssesyken fordeom kjæresten din har det, greit at det er smittsomt. Men det kan smitte uansett om noen har det eller ikke. Jeg har hatt det, og ingen jeg var med (ei heller kjæresten min på den Kyssesyke (mononukleose) smitter nesten alltid ved at det overføres . Jeg kjenner flere som har smittet kjæresten sin med dette viruset.

Blodprøvene viser positivt for kyssesyken, så det er nok mest sannsynlig det jeg har fått. Min kjæreste hadde kyssesyken for et halvt år siden og han var . Kjæresten min fikk konstantert kyssesyke i dag. Hadde blitt smittet for to-tre uker siden og vært smittebærer frem til nå, før hun ble sjuk og . EDIT: Jeg har fått kyssesyken, på mandag sa legen at det var HELT.

Slik går du frem for å få kjæreste – Men du må følge spillereglene, sier. Kyssesyke er en virusinfeksjon svært smittsom. Men det er en ting jeg er redd for, og det er at jeg har smittet kjæresten min! For jeg har jo vært med han for sist uker siden, og det var da jeg . Må man bare holde avstand når den ene er smittet? Jeg hadde kyssesyken for en liten stund siden, og kjæresten min ble ikke smittet.

Med Andreas ute av spill måtte kjæresten Siv innta rollen som omsorgsperson og sykepleier. Jeg fikk kyssesyken for et år siden og kjenner meg veldig veldig godt. For fibromyalgi har jeg sett enda høyere smitte-tall.

Også for sykdommer vi tester for er det en liten risiko for smitteoverføring fordi det tar noe tid før viruset slår ut på testene. Jeg håpet virkelig at jeg ble lurt da kjæresten fortalte meg at han har kyssesyken, men deeeet var visst sant…. Jeg fikk kyssesyken samme uke som russetiden startet da jeg var russ, og typen min ble ikke smittet.

Ved munnsår skjer smitten først og fremst gjennom kontakt. I det lange løp er det neppe mulig å unngå å bli smittet.