Close

Kyssesyken og trening

En sjelden, men fryktet komplikasjon av kyssesyke, er at milten sprekker. For å forebygge dette er det viktig å ta en pause fra trening når du er syk, og i noen . Forekomsten av kyssesyke øker i tenårene samtidig som sykeligheten.

Generelle råd om oppstart av trening etter gjennomgått kyssesyke: Disse rådene er kun . Jeg har nettopp blitt friskmeldt fra kyssesyken med leverbetennelse. Jeg har tatt kosttilskud og nå brenner jeg etter å begynne å trene igjen. Generelt sett er man noe forsiktig med det du nevner om alkohol og trening etter kyssesyke.

Vedrørende alkohol hadde man tidligere veldig . Saken er den att til vanlig så trener jeg veldig mye og er veldig aktiv. Men, for en liten stund siden så fikk jeg vite att jeg hadde kyssesyken, å kunne ikke trene . Jeg er en gutt på år som har hatt kyssesyken i rundt uker, har ikke hatt. Legene sier jo selvfølgelig at han skal ha opphold fra trening osv, men vet mange . Kyssesyken, hvor lenge avsto dere fra trening? Hvordan starte opp igjen etter kyssesyken?

Jeg falt ned fra en stige uke før jeg fikk kyssesyken, så har vært uten trening, og tilbringt det meste av døgnet på sofaen, og i senga. Trening etter kyssesyken – Treningsprogram – Fitnessbloggen-forumforum.

Trening › TreningsprogramBufretLignende8. Jeg har slitt med kyssesyken i en lengre periode nå, og sitter igjen helt. Kyssesyken – når er det trygt å begynne å trene igjen?