Close

Krem mot strekkmerker body shop

Vet ikke om det hjelper mot strekkmerker, men det er i alle fall med på å ta opp fuktighet. Cocoa shea body butter fra Body shop er veldig god! Ditt beste tips når det gjelder krem mot strekkmerker – hva funker.

Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende6. Skal hvis fungere i følge en venninne som har brukt den. Best i test kremer mot strekkmerker – SnartMamma – Møteplassenforum.

Diskusjoner › Svangerskap og fødselBufretLignende17.

Best i test kremer mot strekkmerker Svangerskap og fødsel. Jeg brukte Body Shops Cocoa Butter Stick i første svangerskap, og da fikk jeg . Det er store prisforskjeller på markedet, så jeg tar med noen alternativer. Mot strekkmerker på magen: Ja, strekkmerker er nok dels genetisk, men. Super Rich Body Cream, så dersom du kun ønsker en god krem og ikke vil . Strekkmerker oppstår ofte i puberteten eller under graviditet når man vokser raskt, og skyldes at de. Dr Greve Pharma hudpleiekrem for gravide 200ml.

Men nå har jeg kommet over en krem mot strekkmerker som faktisk funket etter. Kjøpte Body focus-stretch mark improver fra The Body Shop.

Og til trådens tittel; om krem funker mot strekkmerker? Så da fant jeg meg en annen krem på Body Shop som ikke er klissete,. Eg elske body shop:) Men bare for å gi et lite tips: Mot strekkmerka så . Det er veldig få som under en graviditet som ikke får strekkmerker, om det er på magen, bryster, lår, rumpe osv. Det finnes dyre kremer som skal være bra for forebygging mot strekkmerker, men de viser.

Jeg brukte Clarins sin krem mot strekkmerker i god tro første svangerskap, men. Jeg leste et sted at Cacao Butter fra Body Shop skulle hjelpe mot strekkmerker, så jeg. Om det var kremen eller de gode genene er usikkert, men strekkmerker har jeg . Jeg har hørt det skal finnes en krem mot strekkmerker,. Jeg gikk over til det da sticken fra body shop var tom. STREKKMERKER: Trøst deg med at de blir mindre synlige med tiden og.

A-syrekrem som kan hjelpe mot strekkmerker. Det er spesielt vanlig hos menn som trener mye, og som driver med bodybuilding. En baseolje fra The Body Shop hvor du kan tilsette de virksomme stoffene selv. Krem som strammer opp huden og som virker mot appelsinhud. Det finnes ingen bevis for at det hjelper mot strekkmerker å smøre inn magen.

Body Shop skal ha en krem som de mener skal hjelpe mot . Brukte dere noe mot strekkmerker og eventuellt hva? Jeg smurte meg også med en fetkrem fra body shop hver morgen, og med strekkmerk- . Body Shops bodybutter) og den trekker raskt inn. Jeg lurte på om kunne anbefale krem mot strekkmerker som man han hatt lenge? Vet at Body Shop også har en god krem, men jeg klarte ikke lukten av den da jeg .