Close

Klør veldig på pungen

Hei Jeg har i det siste (par ukene) hatt kløe på deler av pungen. Jeg har klødd så mye at huden er blitt avskrapt på deler av dette området, det . Tidlig i mine tenår hadde jeg veldig problem med huden.

Jeg har de siste årene hatt en irriterende kløe i området rundt skrukken(som Harald Eia presenterte så fint på tv for mange år siden). Det er ganske vanlig at gutter kan klø litt på pungen. Det er et følsomt område og det skal ikke så mye til for at det begynner å klø.

Var veldig skeptisk til det i starten da eg ikke vil at det skal være noe skarpt.

Men pungen min klør veldig noen ganger, er det fordi den vokser eller har jeg sopp ellerno? Det ser ut som små blemer som er på pungen det klør veldig og svir litt av og til. Jeg er litt skeptisk for og gå til lege og håper jeg kan få svarene jeg trenger her. Dersom du klør og er rød på pungen i tillegg så er det nok sopp.

Dette svaret blir derfor veldig generelt. Sopp i lysken skyldes en infeksjon av huden i lysken og eventuelt på pungen med hudsopp (dermatofytter). I den siste tiden har jeg blitt veldig tørr på penishodet og på innsiden av.

Han plages med til tider at steinene i pungen vandrer oppover litt. Men det er sikkert veldig lurt å oppsøke lege som du blir rådet til, men hvis det .

Jeg lurer på en ting, jeg vasker penis veldig nøye med såpe annen vær dag sånn ca, men jeg har. Det klør utrolig mye og er veldig irriterende. Skabb gir intens kløe og utslett på kroppen hos personer som vanligvis. Forekomsten av skabb varierer veldig og kommer ofte i epidemier. Skabb smitter ofte ved seksuell kontakt, og menn får ofte kløe på penis og pungen. Mange menn har tørr, kløende hud på pungen og har ingen anelse om.

I andre tilfeller kan eksem eller en kronisk tørr hud problem være på roten av kløe. Stadig flere velger også å barbere eller vokse vekk kjønnshårene i og ved kjønnslepper, pung og anus. Jeg er veldig opptatt av det og fjerner alt.

Kløen kan være veldig intens og komme både inne fra skjeden og på de. I tillegg til kløe, er det mange som opplever at det brenner og svir i det. Kløe i underlivet og sopp i underlivet er en vanlig plage for mange. Kjønnsvorter er ofte veldig enkelt å identifisere som akkurat det, samtidig så kan de fleste .