Close

Kløe rundt urinrøret

Det som er problemet er at jeg har problemer med lukt å kløe ved kjonnsleppene,klitoris og ved urinrøret,har ikke vond lukt inne i kjeden. Etter det har jeg hatt en rar følelse rundt urinrøret,kløe,svie og av og til for jeg pressfølelse i fra urinblæren. Kløe i vagina er soppinfeksjon, svie i urinrøret er urinveisinfeksjon,.

Underlivssopp kjennetegnes av rø litt glinsende hud på kjønnsleppene, og føles litt hovent. Kløe og svie rundt skjedeinngangen og tykk, hvit, . Jeg har nå hatt noe hvitt, litt klumpete rundt klitoris og kjønnsleppene som er rundt der. Det klør mye – spesielt rundt urinrøret, men ikke . Det klør ikke veldig mye, men jeg er så sår i området rundt urinrøret. Det svir når jeg tisser og tørker meg etterpå. MEN denne gangen opplever jeg noe nytt, og er usikker på om det har noe med uvi’en og gjøre; er ekstremt sår rundt urinveisåpningen, dette . Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så er det. Mange kan gå rundt med klamydia uten å ha symptomer.

Menn kan få utflod fra urinrøret, hyppig vannlating og betennelse i bitestikkelen. De som opplever plager ved klamydia har ofte svie i urinrøret, dette gjelder. Oftest sitter de ved inngangen til skjeden, eller rundt kanten av . Jeg lurer på om jeg har fått en soppinfeksjon, det klør veldig rundt urinrøret og jeg er ganske rød.

Utflod fra urinrøret uten å være opphisset; Svie ved vannlating; Kløe i urinrøret eller under forhuden. I sjeldne tilfeller kan det oppstå en byll rundt urinrøret. Noen dager er jeg helt sikker på det kommer fra urinrøret, mens andre dager kan det føles som. Rundt urinrørsåpningen og rett på oversiden virker det som det er mer konstant rødt. Rundt prosent av alle fruktbare kvinner synes utflod er plagsom og bruker daglig.

Disse vokser som regel utenfor skjeden, dvs. Dette fører til et veldig ubehag når jeg . Vulvodyni oppleves som en intens brennende og sviende følelse rundt hele eller deler av. Det kan også oppstå tørrhet, sårhet, kløe og sprekkdannelser. Noen føler svie ved urinrøret, mens andre har svie lenger bak i skjedeåpningen.

Jeg så det selv på nettet da jeg googla litt rundt på det ;). Symptomer fra urinrøret, blærekatarr, kan også forekomme. Jeg er en jente som er gravid (uke 35+4).

Den siste uka har jeg klødd veldig nedentil.