Close

Høy puls hjertebank

HJERTEBANK: Det å kjenne på egne pulsslag når du har. Hjertebank oppleves som ubehagelig fordi du da blir oppmerksom på din egen hjerteaktivitet, ved for eksempel for høy hvilepuls og ekstraslag. Jeg er en kvinne på år som siden i sommer har vært plaget med hjertebank og høy puls.

Pulsen går noen ganger litt over 10 men er nede . Han er år og har brått fått mye raskere puls og han våkner om natta av at hjertet slår fort og hardt. De siste dagene har jeg begynt å våkne igjen etter timer og har da i tillegg veldig høy puls og hjertebank. Nå må jeg bare skrive litt her og håper noen har erfaringer å dele.

Vanligvis har jeg for høy hvilepuls og har hatt det lenge. Re: Veldig høy puls og hjertebankinnlegg21. Jeg sliter sånn med tung pust og hjertebank. HjertebankBufretLignendekanskje hjertebank. Hjertebank oppleves som ubehagelig fordi du da blir oppmerksom på din egen hjerteaktivitet, ved for eksempel for høy hvilepuls og . Pulsen ligger ofte over 10 men varierer fra ca 75-130.

Du skriver at du har opplevd episoder der du får hjertebank, høy puls og strever med puste. Jeg synes det du beskriver høres strevsomt ut, og det er bra at du har .