Close

Hvordan vet man at man er gravid når man går på ppiller

Den blødningen man har når man går på p-pillen er ikke det samme som . Kan man bli gravid når man går på ppiller? Hvor lang tid tar det eventuelt før man merker at man er gravid og hvordan merker man det?

Ofte vil mensen bli endret, forsinket eller borte hvis man blir gravid og bruker p-piller. Men det er ikke et like sikkert tegn som ellers, for det hender at man får en . Man KAN få en menslignende blødning selv om man er gravid. Når blødningen er annerledes enn vanlig og du også har veldig ømme bryster, er det .

Men jeg var redd jeg var gravid en gang, og bekymrer meg litt ennå. Når man tar p-pillene regelmessig, hemmes eggløsningen. Når du bruker en hormonell prevensjonsmetode kan du møte på utfordringer med hvordan du skal bruke den eller det kan dukke opp. Jeg har hatt en del kluss med p pillene som har gjort til at jeg mnd på rad. Men hvordan kan man da eventuelt vite om man er blitt gravid?

Når man går på p-pille så overtar hormonene i p-pillen styringen over . På andre type p piller får man jo heller ikke mensen, men en kunstig fremkalt blødning. Hvorvidt denne blødningen opphører eller ikke ved graviditet vet jeg ikke.

Jeg går på p-pille og får vanligvis mensen i den pillefrie uka, men nå har jeg. Men her er spørsmålet mitt: Jeg snuser (ja vet, stygg uvane) og drikker. Det er jo meningen det skal komme en blødning når man ikke gir kroppen .