Close

Hvordan bruke pergotime

Håper dere kan hjelpe meg med å si hvordan pergotime fungerer osv :). Har gått på pergotime, som er en hormonkur, i mnd. SYKLUS VED BRUK AV PERGOTIME – Bli gravid8.

Hvordan styre samleiene i forhold til Pergotime? Jeg er mann og år, hun er kvinne år og vi prøver veldig å få barn. Jeg bruker tablett novofem for hetetokter i forbindelse med . Hei jeg skal begynne på noe som heter pergotime. For de som ikke har blødning av seg selv bruker man ett annet hormonpreparat for å . Hva du må ta hensyn til før du bruker Pergotime. Gynekologen skrev at pergotime, ta tbl daglig i dager fra syklusdag 5. Kan man bruke Pergotime og Vitex samtidiginnlegg2. Når har dere samleie ved bruk av pergotime?

Lavkarbotips › PCOS og veien mot et barnBufretLignende19. Så nå har jeg to doble kurer igjen som jeg kan bruke, men tenker å ta en. Jeg synest absolutt at det har vært verdt det å bruke Pergotime, selv . Hei, jeg bare lurte på hvordan pergotime brukes- og hvordan det virker?

Hvis det ikke har effekt er det dumt å bruke det måned etter måned. Har noen av Dere kvinner erfaring med Pergotime som da altså er ett middel for å stimulere eggløsning. Mitt råd er å prøve det hvis du vil bli gravi og se hvordan dette foreløper.