Close

Hvordan bli kvitt munnsår

Ifølge svenske Expressen forårsakes de fleste munnsår av herpes simplex-viruset, som tre av fem personer har hvilende i kroppen. Merker at jeg begynner å få et munnsår på leppa. Dette er noe jeg hater mest av her i verden da .

Munnsår er sår i munnen eller på leppene. Som et middel mot munnsår kan man strø vanlig koksalt i. Sykdom, stress, sol og mensen må ta skylden for munnsår. Har du først fått herpes-viruset i kroppen blir du ikke kvitt det.

Man bør unngå å bli solbrent, noe som jo er fort gjort når den første vårsola kommer. Jeg forstår ikke hvordan noen kan overleve med munnsår uten denne kremen! Jeg er vel ikke den eneste som skal bli konfirmert i mai? Jeg begynner og få et saftig munnsår, eg ikke så deilig når helgen begynner og nimme seg Da tenker jeg ikke på sånn du kjøper i butikker for . Munnsår skyldes herpes simplex virus type som rammer hud og slimhinner. Hva er det beste for å bli kvitt det RASKEST mulig? Munnsår: Bli kvitt sår og blemmer i munnen.

Til tross for at blemmene er små, kan de bli både ømme og smertefulle. Munnsår, også kalt forkjølelsessår, er smertefulle blemmer på leppene.

Har du først fått munnsår en gang, vender det fort tilbake.