Close

Hvor stor sjanse for å bli gravid med ppiller

Vet ikke hvor stor sjansen er for å bli gravid når man går på piller eller har. Jeg hadde sex for en mnd siden og han kom inni meg. Jeg lurer på hvor stor sjanse det er at jeg kan bli gravid dersom vi bruker .

Dersom du følger bruksanvisningen til p-pillene dine og tar disse når du skal er muligheten for å bli gravid veldig liten. Jeg har vært ekstremt nøye med å ta dem og ikke slurvet. Men nå har jeg nøyaktig samme symptom som da jeg . Hvor fort etter p-pilleslutt ble DU gravid? Fruktbarheten etter endt p-pillebruk – Bli gravid – Forum – Klikk23. HVOR STOR sannsynlighet for å bli gravid når hopper av i svingen.

Hvor stor er kjangsen for at jeg kan bli gravid? P-pillen er en god prevensjonsmetode som blir mindre sikker om du. Risikoen for å bli gravid er spesielt stor dersom du glemmer tabletter på . Studien viser at de som bruker kortvarige prevensjonsmidler, som p-piller, har ganger så stor sjanse for å bli uønsket gravi sammenlignet . Lurte på om noen vet hvor stor sjansen for å bli gravid er når man går på p-piller, og tar pillene til rett tidspunk hver dag? Faktisk er sjansen for å bli gravid bare ca prosent i hver syklus.

USA og viser hvor hvor stor prosentandel av prøvere som ble gravid innen totalt måneder.

For noen er det å bli gravid etter p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon.