Close

Hva er frikort

Det finnes to frikortordninger i Norge, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Nå er frikort for egenandelstak automatisert. Da kan du bestille et frikort, og arbeidsgiveren din henter det el. Et frikort er et skattekort som viser at arbeidsgiver ikke skal trekke skatt. Se frikortet dittSkatteetaten – Frikort eller skattekort? Hva hvis jeg har frikort, og så oppdager at jeg kommer til å tjene over 000? Et frikort er et bevis på at du ikke skal betale skatt.

Det kan bestilles fra du er år, og når du tjener mindre enn 0kroner i året. For å benytte tjenesten må du først bestille frikort på skatteetaten. Det finnes to frikortordninger, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Har innbygger fått frikort i den ene ordningen . Jeg har akkurat fått beskjed av sjefen min at jeg må ordne meg et såkalt frikort? Hva er dette frikortet og hva må jeg gjøre for å få tak i det`?

Kommer du til å tjene under dette, kan du slippe skatt ved å skaffe deg et frikort. Det kan du seinere bytte til en skattekort dersom du ser at du likevel kommer til å .