Close

Hoven skjede når man er gravid

Det oppleves typisk som om man er mer hoven og fyldig i underlivet. Ph-verdien i underlivet forandrer seg så det blir mindre surt når du er gravid. Men det som plager meg er at når jeg går mye en dag, så blir jeg så hoven rett.

Hei Jeg er gravid (4+4) og har oppdaget at jeg er liksom hoven i skjeden. Når man er gravi øker blodgjennomstrømningen i skjeden for å bygge opp. Skjeden og klitoris er allerede hovne på grunn av den økte . Det finnes nemlig en rekke alminnelige plager man kan pådra seg som gravi men som.

Mye utflod er helt vanlig når du er gravid. Under graviditeten endrer dessuten surhetsgraden i skjeden seg. Men jeg føler meg så hoven i underlivet, og om jeg stikker inn en finger,. Den kulen du kjenner inne i skjeden er mest sannsynlig en . Men venstre side er hoven og utspilt, nesten som om det er noe som. Det kjentes ut som om hele underlivet var på tur ut gjennom skjeden, og jeg . Trangere skjede – Kropp og helseinnlegg5.

Hoven i skjeden – Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg9. Skjeden og skjedeåpningen kan være rød og hoven.

Du kan bruke disse produktene under graviditeten og etter fødsel når du ammer, med visse forbehold. Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører man de heldige utvalgte. Hvis normalfloraen i skjeden kommer i ubalanse, for eksempel ved at en.

Hvis du titter ned med et speil vil du se at slimhinnen er rød og hoven. Forståelig nok kan sex føles ubehagelig eller vondt når du har sopp. Mange synes det kan være flaut når man opplever at det er noe som ikke.