Close

Grønne klumper fra halsen

Har dessuten begynt å hoste opp noen grønne, harde klumper flere ganger om. De gule klumpene lukter dårlig ånde, og i noen tilfeller bør de fjernes,. Henrik Strand Moxness, øre-nese-hals-spesialist ved Aleris, til NRK. En studie utført av Public Health i England viser at prosent av befolkningen tror at antibiotika hjelper hvis snørr og slim i halsen er grønt. AnonymforuLitt harde, fettaktige klumper, grusomt! Får av og til opp gulgrønne klumper fra halsen, som lukter DRITT!

Det grønne slimet man hoster opp under en lungebetennelse er en saus av.

Jeg hoster opp slim klumper hver morgen og utover dagen. Fargen på slimklumpene er grønn, men kommer det fra nesen? De ble borte av seg selv da halsen ble bedre. Hvis ikke etter at mandlene er friske må du . Det begynte med sår hals, så fikk jeg vondt i halsen og ble generelt dårlig.

Men ikke hostet opp noe før nå, nå hoster jeg opp skikkelig store grønne klumper. Hoster alltid opp grønt slim når jeg er skikkelig sår i halsen. Jeg kjenner også lukten av smaken i halsen når jeg puster ut . Jeg er en gutt på år som har merket at jeg har noen slags klumper under.

Det kommer gjerne grønt, illeluktende snørr ut av neseborene, sier hun. Drikk rikelig med vann og grønn te for å fukte munnen og munnen for å. Stinkende hvite klumper fra halsen vanligvis mandel steiner: små, . Dette gjør hoster mer produktive, noe som betyr mer slim vil løsne fra halsen. Kremting og harking kan betraktes som tilløp til hoste, men oppstår mer i halsen og svelget og har derfor ikke den samme rensende effekten i . Jeg føler mig ikke forkølet, og jeg mærker ikke noget i halsen, men jeg hoster for at få de der klumper op og ud af mig.

Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Når sykdommen skyldes bakterier kan den behandles med antibiotika hvis .