Close

Graviditetstegn på p piller

Jeg har fått med meg at den blødningen en har når en går på p piller kun er en kunstig blødning fordi man ikke tilfører hormoner i en uke. Går på P piller men har fått litt rare symptomer. Har ikke slurva som jeg vet om med piller men sist mens var merkelig kort,kun tre dager . Når man går på p-piller, kan man være gravid selv om man har fått mensen? Men spørsmålet mitt er egentlig, om p-piller kan skade et foster.

For hvis jeg er gravi noe som er ganske sansynelig. Være ærlig; droppet du å ta en pille fordi du hadde LYST til å bli gravid? P-piller virker ved å undertrykke visse hormoner som gjør en kvinne har eggløsning.

Dersom p-piller fungerer riktig, vil en kvinne aldri har eggløsning når du tar . VIST jeg skulle bli gravid når jeg gikk på p-pillen,er ikke d stor sjanse for at fostret kan bli . P-piller må tas som beskrevet i pakningsvedlegget for å ha god effekt. Bare én glemt p-pille kan gjøre at effekten reduseres, og du kan bli gravid. P-piller skal tas hver dag, med eller uten pause mellom to brett.

Hvis du er usikker på om du er beskyttet mot graviditet etter å ha glemt piller er det viktig å . P-piller er det mest anvendte prevensjonsmiddel i Norge. P-pille er du ikke beskyttet mot uønsket graviditet i resten av perioden – og skal .

Vet temaer rundt dette har vært oppe utallige ganger, men må bare få lov til å høre litt om dette. Jeg går på p-piller, men hender en skjelden . Jeg snakket med helsesøster ang gravid med p-piller, men hun sa at det praktisk talt var umulig, og kunne heller ikke se at jeg kunne tro at jeg . Jeg tenker jo at kroppen min bare har gått amok og at jeg ikke er gravi særlig fordi jeg har gått på ppiller og ikke har glemt en eneste pille. Nå driver jeg og diskuterer med en venninne og går selvfølgelig hit for å få svar. Vi diskuterer om de som blir gravide mens de går på p-piller vil . Jeg vil gjerne høre alle historier, ikke bare de som har sluttet på p-piller. Oppdaget at jeg var gravid i går, så det tok ca mnd 🙂 Jeg er kjempe spendt!

Kan man bli gravid hvis man har sex under mensen? Og hva om man glemmer en p-piller eller kaster opp, er man fortsatt beskyttet? Vil du bli gravi så må du slutte med prevensjon. Det kan likevel ta en stund før graviditeten inntreffer.

Når du slutter med p-piller eller annen . For noen er det å bli gravid etter bruk av p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon.