Close

Gravid uke 39 konstant hard mage

Trykker veldig på og når jeg prøver å bevege meg får jeg . Dette med kynnere og menssmerter i slutten av svg. Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende3.

Her har magen vært hard som stein i tre dager uten og slappe av. Er i uke 35… er vel sånn det skal være eller? Har alle dere … Her har magen vært hard som stein i . Jeg er gravid i uke (33+1) og har nå hatt konstante kynnere i nesten en time.

Magen er konstant har også når jeg slapper av. Er i uke sliter voldsomt med harde kynnere magen blir hard og ubehagelig og får en tisse følelse så er helt grusom! Gravid uke og har mye vondt nederste delen av magen. Jeg er gravid i uke 39+ og har termin desember. Har gått i dager nå med konstant hard mage(altså selve magen er steinhard- ikke noe problemer med avføringa.).

Jeg er nå kommet i uke fra og med i mårå, men magen min er konstant har Er dette normalt? Jeg våknet i dag tidlig med en høyspent og utrolig vond livmor. Magen er konsant har og smertene ligger over hele, med mest vondt i et belte . Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn.

Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. På meg hørtes det nesten ut som maserier, jeg gikk med slike i. Allikevel skal sterke magesmerter hos gravide alltid undersøkes for å. Magen blir helt har og kan holde seg slik i alt fra noen sekunder opptil noen . Hos den gravide kan kynnere oppleves allerede fra uke 20-21.

At magen eller livmoren forandrer konsistens, den blir har stram og synlig . Jeg har slitt med fordøyelsen hele livet, og spesielt hard mage. Og det er ca en uke siden den løse magen begynte, og idag var det litt blod i. Jeg har konstant mageubehag og løs avføring. Ditt barn er altså to uker yngre enn lengden på graviditeten. Dette kan gi deg små stikk av smerter helt nederst i magen, for livmoren er så stor som en. Morkaken regulerer hormonnivået, slik at det er et konstant nivå av hormonet progesteron.

På uker gravi babyens lunger modne nok – men det betyr ikke at han er ferdig med å. Mens de fleste babyer vil gjøre det bra hvis født på uker, er det best for de som er født etter uker. Hard magen kan være sterkere og hyppigere. Jeg har mye kynnere ( hard mage ) ganske ofte om dagen men vet ikke hvor ofte. Jeg er gravid med andre barn, og er nå i uke 27. Kynnere er en helt normal del av svangerskapet, men de skaper likevel bekymringer for mange gravide.

Humøret kan være svingende eller konstant deprimert. Magen: Depresjon kan være ledsaget av forstoppelse, magesmerter og endret .