Close

Gravid uke 38 vondt i magen

Dette høres i utgangspunktet ut som symptomer på å være høygravid. Har hatt vondt i maven, og har vært veldig oppblåst. Hvis du har vondt i magen, kan du ta det med ro, det er som regel ikke tegn på at.

Hard og anspent mage hele tiden, uke 3innlegg20. Harde kynnere, stikk i magen etter sexinnlegg10. Vi som har mistet før uke 12BufretLignende26. Jeg var gravid i uke da jeg kjente at noe var i gjære. Tok seg aldri opp, mer en konstant vond smerte i hele magen, spesielt.

Rundt klokken hadde jeg skikkelig vondt og sto lenge i dusjen for å dempe smerten. Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn. Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Har nå gått med konstant vondt siden, med smerter nederst i mage og korsrygg som. Hei Siri Jeg er uker på vei i morgen og har gått med vonde masrier i dager nå.

Kjenn liv – en hjelp til gravide for å følge med på barnets bevegelser. Hei-jeg er i uke nå ifg ultralyd og uke ifg mens. Gravid uke og har mye vondt nederste delen av magen. Dette har vart siden rett før jul, dvs uke – (nå) Kvalmen kommer sammen med svettetokter og vondt i hodet.

Fødselen kan starte når som helst i løpet av de fire neste ukene. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen. Uke 14: Nå begynner den beste fasen av graviditeten for mange. Hyppigere svangerskapskontroller i uke 3 3 3 og eventuelt i uke og 42. Vondt i magen, ryggen og så sliten at jeg orket ingenting. I uke 38+fikk jeg beskjeden jeg hadde ventet på.

Jeg har samme problem med underlivet og høfter. Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden var inne. Jeg hadde murringer og nedpress, men det var ikke særlig vondt, bare litt ubehagelig.

Hyppigere kynnere, av og til med litt knip og vondt i korsryggen. Uke 3 noe mer lavere mage, men ingen flere kynnere eller noen andre tegn . Dagen var fredag den juli og jeg hadde vert hos jordmor på kontroll og var uke på vei. Jordmor sa at hode var godt festet og at jeg kom . Har et spørsmål til dere soim har født før:) Jeg er nå i uke 3 har termin om akkuratt. Av Gravid med store smerter i forum Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Hun har nå i et døgn hatt kontinuerlige, sterke og stikkende smerter i nedre del av magen på begge sider. Med år siden sist så husker jeg ikke hvordan de siste ukene var, men denne gangen.

Vedvarende fra ca 33-uker: Stadig økende nedpress og kynnere + løs mage. Hei-jeg er i uke nå ifg ultralyd og uke ifg mens….