Close

Gravid svimmel 3 trimester

Hei, Jeg er 37+idag og har vært kjempetrøtt, kvalm og svimmel de siste dagene. Blodtrykket vil da synke, og den gravide blir svimmel. Tilstanden vil da oppstå i tredje trimester av graviditeten.

Lurer på om fler har opplevd å bli veldig svimmel i 3. Jeg har stresset litt med oppussing og jul, og jeg er litt for sløv på å spise for . Det er dager igjen til termin med nr 3. Når kramper opptrer, har den gravide eklampsi.

Men dersom du i tillegg til å føle deg trøtt, også er svimmel, opplever nedsatt fysisk. Fra søndagen har jeg slitt en del med akutt svimmelhet, sånn at det plutselig nesten svartner for meg. Det er imidlertid ikke uvanlig med kvalme i tredje trimester. Hele – av de gravide opplever dette.

I dag er det for lett for gravide å bli sykmeldt, skriver danskene Rikke B. Kvalme, bekkenløsning, iskiassmerter, svimmelhet, vann i kroppen,. Dertil kommer det skjulte fravær, for eksempel i første trimester, hvor . Jeg er i uke nå, og har de siste 3-dagene vært utrolig svimmel! Jeg var svimmel og sånn mot siste trimester, jeg tror det er vanlig.