Close

Gravid klør over hele kroppen

Man tror årsaken til vanlig svangerskapskløe er hormonforandringer, og at huden over magen må. Omtrent av alle gravide får plager med kløe i svangerskapet. Det kan også klø andre steder på kroppen.

Dette kjennetegnes typisk ved at den gravide blir plaget av unormal og sterk kløe. Kløen er vanligvis tilstede over det meste av kroppen, men . Jeg våknet en natt av at jeg klødde sinnsykt mye over hele kroppen. Dette gjorde at jeg var veldig nervøs gjennom graviditeten, sier hun til .

Nå har jeg klødd mer eller mindre på hele kroppen i tre dager. Er så mye rart som skjer med kroppen når man er gravi som jeg aldri har visst noe om! Men vanlig svangerskapskløe da klør man over alt. Kløe mens man er gravid er vanlig, omtrent av alle gravide plages med kløe under. Barnet påvirkes ikke og sykdommen går sakte over etter graviditet.

Jeg er gravid i uke,og den siste uken har jeg begynt å klø noe voldsomt. I natt fikk jeg knapt sove, klødde ikke bare der jeg har gjort den siste uken eller to men over hele kroppen. Jeg har hele graviditeten hatt en del luktfri hvitt utflod.

Hei, Jeg har den siste tiden opplevd lett kløe forskjellige steder på kroppen.

Inndelingen av hudforandringer og utslett hos gravide er omdiskutert, og noen. En annen årsak til kløe i svangerskapet er intrahepatisk. Utslettet består ofte av røde prikker og knuter i huden på armer, bein og kropp. Tilstanden vedvarer gjerne gjennom hele svangerskapet,.

Jeg er nå uker gravid og kjenner at kløen begynner igjen.