Close

Gravid kaster opp magesyre

Dessverre er det heller ikke slik at alle gode råd hjelper for alle gravide. Det er normalt å være kvalm, til dels å kaste opp også – kanskje daglig i starten av. Når du våkner om morgenen er magesekken tom og magesyren har ikke annet .

Jeg var ordentlig uvel i går – Skravlesiden – Forum – Klikk. Rundt prosent av norske gravide blir sykmeldt en eller flere ganger i løpet av. Kvalmen var så ille at jeg kastet opp alt jeg hadde i magen, kastet til med opp all magesyren så ble til slutt liggende i sengen og brekke meg . Kvalme og oppkast i den første halvdelen av graviditeten er svært vanlig.

Han kastet opp kunn magesyre, mulig en kopp full. Gult sviende magesyre, ikke noe mat kom opp. Er gravid i uke nå og har spydd omtrent hver dag siden uke 7. Men plutselig etter jobb kan jeg bli kvalm og kaste opp, eller på kveldstid . Er jo logisk at magen, spiserør og slimhinner blir irriterte og kan få små rifter når man kaster opp så kraftig og kun har magesyre i magen. BufretLignendeSliter du med magesyre som fører til sure oppstøt?

Jeg er gravid i ellevte uke og er kvalm timer i døgnet. Litt mat i magen så kjennes det ut som om magesyra bobler og bare vil opp. En liten prosent av alle gravide, kaster opp mer enn normalt.

Jeg lurte på om det er normalt å få kynnere av å kaste opp? Jeg er gravid i uke og føler meg mye svimmel om dagen.