Close

Gravid hetetokter svimmel

SVAR: HeiDet kan være at det er vondt fordi kjæresten din har kommet litt langt inn og støtt mot. Og vær gang vi har ssex, så får jeg vondt nederst i magen. De siste dagene har jeg hatt mensvondt av og til, og i tillegg noen sterke smerter nederst i magen. De smertene kommer selv jeg sitter helt i ro, . Det er så vondt at jeg nesten svimer av, det blir vondere og vondere til det treffer et punkt der det blir . Kvinner med endometriose får smerter fra bekkenhulen, altså helt nederst i magen. Jeg kan ikke gå særlig langt 2-3meter før det gjør vondt.

Så fikk Amanda (20) vite at hun hadde uhelbredelig kreft. Fikk beskjed om at hun kunne dø før jul i fjor. Etter fødselen for en uke siden har jeg hatt vondt nederst i magen på sidene. Er vondt når jeg går så jeg går liksom å vagger. Gubben min har i perioder veldig vondt i testikklene sine.

Jeg har vondt nederst i magen av og til jeg og, men ikke sterke smerter. Shaky i hele kroppen, og hetetokter til de grader. Kan d være et tegn på at noe skjer, eller.

Slik forandrer brystene seg under graviditeten.

Ikke hetetokter, men slapp,uvel, svimmel, frøys, trøtt, hodepine. Hvilke plager har vi høygravide her inne nå på slutten da. Kvalme,Svimmel,Hetetokter,og kløe i underlivet? Forum › Termin- og barselklubber › 2010BufretLignende24. Hetetukter, svimmel og litt uvellinnlegg27. Svangerskapsforgiftning (preeklampsi) – NHI.

BufretLignendeSvangerskapsforgiftning eller preeklampsi er en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaken, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen. Kvalm, svimmel, skjelven, hetetokter og noen kollosale sykt vonde. Her er oversikten over de vanligste tegnene på at du er gravid. Jeg er gravid i uke og føler meg mye svimmel om dagen. Hetetokter fra nakken og opp, vekslende kvalme og hodepine, punktlig og fort forbigående . Siden Fredag har jeg vært kvelm, kastet opp, svimmel, hetetokter, smerter i . I noen tilfeller, kan svimmelhet, hodepine og hjertebank følge hetetokter.

Det er ikke uvanlig for gravide å føle at de har til å drikke mer væske enn normalt, . I januar ble jeg gravi og siden har jeg vært grenseløst kvalm.