Close

Gravid føler meg sprengt

Haha, jeg skulle ønske så mye at mannene våre kunne ha kjent hvordan det er å gå gravid! Føler meg helt sprengt om dagen og folk kommenterer at jeg har en stor. Generelt synes jeg det er mye tyngre å være gravid med nummer to . Føler meg sprengt, gravid – Anonymforum – Forum. Føler meg sprengt, gravid – Anonymforum – Foruminnlegg28.

Klubber › Terminklubber › Termin i januar og februarBufretLignende16. Jeg har også merket det, spesielt hvis jeg er veldig mett eller det er sent om kvelden.

Klem June som ute etter andre sprengte gravide. Nå føler jeg at magen kommer til å sprenge når som helst. Merker godt på kroppen at det nærmer seg slutten på graviditeten.

Det er ganske mange gravide som har det slik nå mot slutten av graviditeten. Kan du forklare meg hvorfor magen min føles så øm og sår og sprengt som et . Det smaker rett å slett ikke noe godt siden jeg ble gravid. Men nå føler jeg meg så bra, eneste jeg merker nå er at jeg har hvert trøtt å . Jeg ante ingenting før jeg så de to strekene som lyste mot meg og kvalmen,. Føler du glemte strekkmerker, inkontinens, hemorider, sprengte .

Etter det jeg har lest er det mange som ikke får gravidmage før uke 18-2 så jeg føler meg egentlig bare tjukk og vassen. Er nå passert 38+å føler at all energien er røsket ut av meg. Ellers følelse av å være en sprengt vannbalong å tung som en flodhest, men . Dette gjorde hun for at andre i hennes situasjon skal slippe å føle seg like alene om følelsene sine, som hun. Kastet opp og hodet føltes som det skulle sprenge. Jeg måtte spille litt når folk spurte meg om graviditeten.

Føler at magen har vokst en del den siste uken, føler meg mer sprengt enn vanlig. Og har hatt en del mer kynnere hele helgen. Jeg har nå vært det man kan kalle høygravid i dager og det både synes og føles for å si det sånn!

Jeg har følt meg sprengt i flere uker, men . Posted by frumaela in Gravid med Thea, Followed with Comments. Men selv om de ga meg et håp, så føltes det liksom så fjernt likevel. Men det føltes så svakt å si, så svakt å føle at jeg ikke ville innrømme det.

For dere som har vært gravide, eller har et sterkt ønske om å bli, så vet dere at . Begynn med en gang du har mistanke om at du kan være gravid og. Uke 5: Mensen har ikke kommet og du føler deg kanskje litt trøtt og kvalm . Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i. Om natta så vrir jeg meg så mye fra side til side, føler av og til at. Jeg er gravid med mitt første barn og helt siden ukehar det sprengt veldig . Siden jeg er veldig forkjølet og litt syk hadde han kjøpt drops til meg 🙂 Så kooselig! Du vet, jeg ville holde dette privat, det er jo så mye å bekymre seg over.

Jeg hadde morgenkvalme i fire uker, og jeg føler meg helt sprengt.