Close

Gravid alkohol fyllesyk

Noen andre som har drukket alkohol før dere visste om graviditeten? Merket du at du ble fortere fyllesyk, selv om egentlig ikke hadde vært spesielt beruset? Fikk helt avhold fra alkohol mnd før jeg ble gravid.

Mange har drukket alkohol før de har visst at de var gravide. Jeg var rimelig nazi på prøvingen, og hadde ikke drukket alkohol på. Fyllesyke er en naturlig del av det å drikke alkohol og det er et bevisst valg du tar.

Jeg går på P piller, og tar de regelmessig, så har liten tro på at jeg er gravid.

Det var en hvitvin på under så absolutt ikke særlig mye alkohol. Men jeg har ikke andre symptomer på graviditet, så tror ikke jeg er det. Om jeg prøver å bli gravi drikker alkohol, og noen sier til meg du bør ikke. Testpersonene fikk servert alkohol på kveldstid.

Er så fyllesyk som jeg aldri har vært før. Hadde aldri rørt alkohol da, for å si det sånn. Hver gang jeg drikker alkohol blir jeg liggende dagen etter og kaste opp i flere timer . Hvor mange av dere drakk små (eller store) mengder alkohol mens dere var.

Angret som en hund og følte meg nesten fyllesyk dagen etter!

Jeg har tidligere kunnet drikke ganske mye alkohol og sprit uten å. Akkurat slik var det med meg når jeg var gravi men det trenger selvfølgelig ikke være det. Men før ble jeg ofte ganske fyllesyk, men jeg blir aldri det lenger, uansett om jeg. Dette vil gi seg til kjenne ved at den som drikker ofte, tåler mer alkohol enn . Hvis du har drukket mye alkohol, kan du dagen derpå våkne opp med å være fyllesyk.

Det finnes ingen kur, men følgende tips er effektive mot bakrusen. Gravide er livredde for å spise brie, men drikker gjerne litt vin. Noen mer sårbare enn andre Når en gravid kvinne drikker alkohol, får fosteret akkurat sammen promille som moren. Her er alkoholkunnskapen du kan ha nytte av, men kanskje ikke vil lese på. Helsedirektoratet har mye informasjon om graviditet og alkohol,.

Det vanligste er å velge alkoholfri vin eller øl og late som om det er alkohol i det. Dagen derpå, da alle var fyllesyke, gikk jeg og tok en spatime (ah, deilig). Plages av symptomer som best kan sammenlignes med symptomene til fyllesyke.

Føler meg fyllesyk hver dag uten at jeg drikker alkohol. Kan ikke huske jeg noen gang har vært så fyllesyk. Jeg blir bare bakfull hvis jeg har alkohol igjen i magen da jeg legger meg.

DRAKK IKKE: Da Liv Kruse (38) var gravid med Johanna Kruse (mnd)og Zacharias Kruse (3) drakk hun ikke en dråpe alkohol.