Close

Gerimax extreme energy innhold

Gerimax Extreme Energy er den optimale kombinasjonen av kraftfull energi fra naturen. Den ginsengen som er benyttet i Gerimax Extreme Energy er plukket for hånd i fjellene i Kina når røttene er 3-år gamle. Gerimax Extreme Energy kombinerer naturens beste og mest effektive kilder til energi.

Den kraftfulle og hurtigvirkende effekten av guarana, rosenrot og ginseng . Fortiden tester jeg Gerimax extreme energy, som skal virke innen 30min. Gerimax extreme energy kombinerer naturens beste og mest effektive. Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige . Jeg har tidligere brukt Gerimax Extreme Energy. Gerimax daglig energi – Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum.

Hei, jeg bruker å ta en stk Gerimax Daglig energi hver dag. Kan kombineres med Gerimax Extreme Energy i perioder. Energimangel – Kosthol trening og sportinnlegg3. BufretLignendeGERIMAX – Extreme Energy er det beste eg har opplevd. Innhold: Guarana, rosenrot ginseg – tablett inneholder: 400mg . Har vore trøtt i veker so begynte på Gerimax Dagleg Energi, ikkje extreme.

Gerimax Extreme Energy kombinerer det beste av naturlige kilder til energi fra den østlige og vestlige verden. Kombinasjonen av ginseng, rosenrot og guarana . Gerimax Extreme Energy kombinerer noen av naturens beste og mest effektive kilder til energi. Multivitamin og Gerimax Extreme gav meg det kicket jeg trengte.

Men jeg måtte kutte Gerimax etter uker pga. VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.