Close

Gerimax extreme energy erfaring

Fortiden tester jeg Gerimax extreme energy, som skal virke innen 30min og innholder Guarana, rosenrot og ginseng. Har dessverre ingen erfaring med helsekost produkter. Multivitamin og Gerimax Extreme gav meg det kicket jeg trengte.

Gerimax Extreme Energy funker i hvert fall knall. Tar den når jeg er trøtt en dag, eller skal noe spesielt som jeg må være ekstra opplagt for. Gerimax daglig energi – Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum. Kan kombineres med Gerimax Extreme Energy i perioder.

Jeg har god langtidserfaring med disse:) Men er vel veldig . Kosttilskudd – Kosthol trening og sportinnlegg8. Det gode ved Gerimax Extreme Energy er, at de . Har vore trøtt i veker so begynte på Gerimax Dagleg Energi, ikkje extreme. Gerimax Extreme Energy er den optimale kombinasjonen av kraftfull energi fra naturen som sørger for at du stiller godt forberedt til krevende mentale og fysiske . Fylling: GERIMAX – Extreme Energy er det beste eg har opplevd. Eg gir det ein 5-men eg har jo lite erfaring med slikt, men skal sei at eg blei bra imponert! Gerimax har jeg super god erfaring me hehehe.

Et af produkterne var Gerimax Instant Energy.