Close

Forskjell på latex og silikon smokk

Hvilken type smokk man skal velge er en smakssak. Silikon beholder sin friskhet lengre enn latex og behøver kun å byttes når det blir . Hvlken type smokk kjøper dere – silikon eller latex?

Var i byen idag og tenkte jeg skulle kjøpe en pakke mam smokk til. Men husket ikke hva som var forskjell på silikon og latex, og hva som er . Jeg fikk et spørsmål på jobb idag,om vi hadde latex smokk,med tupp. Er det det at noen barn har latexallergi?

Jeg har kjøpt latexsmokker til jenta mi på uke, men hvordan vet jeg om . Baby og barn – Doktoronline – Forumforum. Men så er spørsmålet, skal jeg bestille i latex eller silikon? Har fått tips om en side der du kan få smokk med navn på til det lille. Det eg da lurer på er kva som er forskjell på smokk i latex og silicon.

Vi anbefaler at man bytter smokk etter omtrent en måne og det er viktig å kontrollere smokken. Hva er forskjellen mellom silikon- og latekssmokker? I brevet sto det også at silikon-smokker bare var beregnet på barn med.

Enten du kaller den tåtesmokk, sutt, tutt eller tytt, så gir smokken god trøst til små babyer med stort suttebehov.