Close

Fontex mot angst

Fortsatt har angst etter å ha brukt medisin i kort eller langperiode, stemmer dette ? På depresjon har Fontex hjulpet, jeg er litt mindre svart nå. Ofte er jo dosen som benyttes mot angst høyere enn den som benyttes mot .

Jeg brukte Fontex mot depresjon i perioder, hver på ca år, med ett års. BufretLignendeHva Fontex dispergerbar tablett er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på. Du kan be dem fortelle deg det dersom de tror at din depresjon eller angst har . Fikk først cipralex men le så kvalm av de, nå fikk jeg fontex men det står at de er for depreson, er deprimert også men det er mest for sosial .

Noen som har brukt Fontex mot sosial angst? Selvmedisinering mot angst, sosial angst og depresjon – freak. Selvmedisinering mot angst, sosial angst og depresjon Rusmidler.

Jeg har angst og det siste halve året har den invadert livet mitt på en måte jeg ikke liker. Noe av det som definitivt skal fungere best mot angst er eksponeringsterapi. Jeg har nettopp fått en resept på Fontex av legen min mot tvangslidelser, angst og depresjon.

Angst er en normal og nødvendig reaksjon på situasjoner som oppleves som. Hvis du bruker legemidler mot angst, og enten ikke oppnår ønsket effekt eller får .