Close

Ery max virker ikke

Hei, min datter gikk på ery max for ikke lenge siden. Hun hadde både ørebetennelse og halsbetennelse) Fikk beskjed av legen at det kunne ta . Jeg har fått Ery-max (2x250mg enterokapsler i dager) mot en.

Mononukleose skyldes et virus, og dermed har ikke antibiotika noen effekt . Går det ann å ta ibux om en går på ery-max? Antibiotika medisin – Allmennmedisininnlegg12. Mykolplasma lungebetennelse – Allmennmedisininnlegg27.

Bronkitt-antibiotika-p-piller – Allmennmedisininnlegg15. Hvor lang tid tar det før antibiotika virker – Kropp og helse. Burde ikke antibiotikaen begynne å virke snart? Ery-Max som jeg spydde av så jeg måtte halvere dosen, håper ikke det har blitt tull sånn at . Jeg startet med Ery-max mot mykoplasma-lungebetennelse på fredag, så jeg er snart halvveis. Men jeg måtte bytte for hos meg virket ikke den første medisinen. Har bihiuebetennelse og har tatt ery-max(antibiotika)I dag er min.

Når det gjelde antibiotikaen, så er det godt mulig å få en som ikke virker. Jeg dro til legen og fikk en antibiotika som heter Ery-max.

Har ikke tro på at disse tablettene virker i det hele tatt. Dere som har fått antibiotika mot brystbetennelse. BufretLignendeVoksne og barn kg: Enterokapsler: Ved øvre luftveisinfeksjoner som ikke er forårsaket av H.