Close

Dårlig av azitromax

Jeg fikk utskrevet azitromax av legen for urinvegsinfeksjon. Hvor lenge virker den i kroppen etter avsluttet . Jeg har kjæreste og har fått klamydia og skal ta Azitromax.

Har hatt feber og hatt smerter i nedre del av magen. Jeg tok azitromax etter å ha bitt smittet med klamydia, fire uker senere tok jeg en. Så da tok jeg en ny behandling men ble svært dårlig og fikk diare ca.

Forrige tirsdag fikk jeg dagers kur med Azitromax mot bihulebetennelse. Etter dager med denne, fikk jeg feber og ble skikkelig dårlig. Vi forteller du hvordan du lovlig kan kjøpe Azitromax på nett.

Ved dårlig allmenntilstand uten åpenbar, ufarlig diagnose med. CRP 3 tidligere god effekt av Azitromax. I mange tilfeller må det imidlertid gis antibiotika basert på antagelser, for eksempel dersom pasienten er svært dårlig og legen ikke vil risikere forverring av . En sideeffect av det er dessverre at jeg er veldig dårlig. Så nå har jeg byttet ut azitromax med clindamycin. Så hun var veldig dårlig, og det var nok for at det skulle ta knekken på bronkitten for rs viruset er ille nok i seg selv for et barn med astma.

Finner ingenting på nettet om at Azitromax kan hjelpe mot bakteriell vaginose. Vet ikke om jeg tør å ta det, blir jo ganske dårlig av Azitromax. Jeg har akkurat fått axitromax 5mg med to tabletter. Men jeg synes pakningsvedlegget forklarte dårlige hvordan man skulle ta disse: . Diaré er en vanlig komplikasjon til bruk av antibiotika. I de fleste tilfeller er dette en kortvarig og lite plagsom tilstan men i noen tilfeller fører det til sykdom i . Ved mistanke om dårlig compliance gis azitromycin (Azitromax ) tabletter g som engangsdose. Gravide gis azitromycin (Azitromax ) tabletter g som . Azitromycin (Azitromax ) som dagers kur, dvs.

ALLE gangene blir jeg først veldig dårlig i to dager og så har jeg. Ceftriaxone godt(I.V) sammen med Plaquenil og Azitromax. Azitromax Pfizer ATC-nr: J01FAVirkestoff: Azitromycin.

Studier har vist at azitromycin har dårlig effekt på gonore fremkalt av penicillinasedannende . Spørsmål: Pasient har sinusitt, har hatt dårlig effekt av ett antibiotikum og legen.