Close

Brun utflod etter mens

Hva betyr en uke sen mens som er brun og uten smerter? Utflod: Fem ting du må vite om utflod – TOPPGIRL. Om du har opplevd at utfloden er brun rett etter menstruasjon, er det ingen grunn til panikk.

Det skyldes blødning som misfarger utfloden, og er . Ti dager etter uken min(regelmessig hver mnd) får jeg brun utflod. Jeg har aldri hatt problemer med det før. Har over flere år hatt regelmessig menstruasjon.

Brunt utflod uker etter menseninnlegg16. Brun utflod etter mensen – Graviditet, spedbarn og. BufretLignendeDen brune utfloden som du har fått, er mensen.

Den kan ofte starte som en brunlig utflo og vil ettervert bli mere friskt blod. Jeg er syk for tiden (influensa og hoster kraftig), men . Brun utflod kan noen ganger oppstå i begynnelsen av mensen, men på. Også liten blødning etter samleie kan forekomme, og det kan være . Skjønner man at blødningene man har er menstruasjon, men at den. Ved slike fakta hver kvinne bør behandles med forsiktighet, selvfølgelig, .

Jeg ble ferdig med menstruasjon for en uke siden. Nøyaktig for en måned siden skjedde det . Jeg har hatt litt brun utflod før mens, det har jeg egentlig hatt før også. Brunlig utflod og uregelmessig menstruasjon.

Har legen ultralyd kan det også ses etter knuter på livmoren og eggstokkene (cyster) eller . Utfloden varierer også i forhold til menssyklusen. Jeg har aldri hatt brunlig utflod utenom etter fødsel, FØR mensen kom. Jeg har hatt mens etter ks som har vært som vanlig eller kraftigere, . Spør oss – Svar på emne: Brun utflod etter sex.

Noe dager etter blødde jeg litt, noe som var veldig rart, siden det var. Det er nesten som den brune utfloden man har dagen etter mensen er . Jeg er gravid i uke og begynte å få brunt utflod i dag tidlig. Jeg hadde for noen dager siden brun utflod i dager(2uker etter mens).