Close

Botox og planlagt graviditet

Graviditetn var langt fra planlagt og nå er jeg svært bekymret for livsstilen jeg. Botox bør derfor ikke brukes hos gravide med mindre det er helt . Leser at det skal være svært få bivirkninger, men jeg undres mest på graviditet og botox. Jeg er ikke gravi men har selvfølgelig lyst til å prøve . Bruk av BOTOX anbefales ikke ved graviditet eller hos kvinner i fruktbar alder som ikke bruker . Hei jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid i uke, og har nylig tatt botox i ansiktet.

Hvor lenge etter en botoxbehandling i muskel(folsålen) bør man vente før man planlegger graviditet?

Kan man ta Botox og Restylane hvis man fortsatt ammer litt? Jeg var sikker på at jeg ikke var gravid og tok litt botox i panna. Botox skal ikke benyttes under graviditet og bør heller ikke benyttes under amming. Om du har en infeksjon i det planlagte injeksjonsområdet skal behandlingen . Jeg har ikke planlagt å bli gravi men vil ikke ta det bort heller.

Man skulle tro at Botox er verre pga at det faktisk er en gift og dersom lite . Sykepleieren jeg snakket med sier at det ikke er farlig å sette botox når man ønsker å bli gravi eller når man er det.