Close

Bio oil gravid

Bio-Oil er sammensatt for å bidra til at arr, strekkmerker og ujevn hudtone blir mindre. Under graviditet påfør to ganger daglig fra starten av andre trimester. Bio-Oil er en prisvinnende olje som reduserer arr, strekkmerker, og ujevn hudfarge.

Hudpleieoljen forbedrer også dehydrert, tørr og aldrende hud. Jeg brukte Bio oil under mitt første svangerskap og fikk ikke et eneste. Produktet heter Bio-oil, og etter all lesingen og videotittingen har jeg.

Nesten alle deres produkter for gravide har vunnet flere priser og alle.

Ole Henriksen Lavender Oil er utrolig deilig å bruke som dusjolje, i badekaret, til fotbad eller for å smøre inn hele kroppen også. Brugte mandelolie og E-vitamin i min første graviditet og fik kun små strækmærker (og de kom ved selve fødslen)Men nu har jeg købt BIO-Oil, men bliver . Vet ikke om jeg har helt troen, men har iallfall kjøpt meg en flaske bio oil, kan jo ikke skade ;-)dere som har brukt den, hvor tidlig startet dere, jeg . Bio-oil, erfaringer – Velvære, hudpleie og kosmetikk. Shopping4net › HelsekostBufretLignendeBio-Oil 60ml fra Cederroth er en hudpleieolje som kan bidra til å redusere arr og strekkmerker. Den kan også brukes for å forbedre tekstur av aldring og uttørket . Bio-Oil er en spesialisert hudpleieolje som forbedrer utseendet til arr, strekkmerker og.

De som er mest tilbøyelige til å danne strekkmerker er gravide kvinner, . ALTMULIGOLJE: Bio-Oil inneholder oljer fra ringblomst, lavendel og rosmarin,.

Den er dessuten godkjent for bruk av gravide.