Close

Betennelse i øret etter hull

Helse: Jeg tok hull øverst i øret for noen uker siden. Antibiotika for en betennelse etter hull i øret? Kropp og helse – Kvinneguiden Forumforum.

Er ganske sikker på at jeg har fått betennelse i hullet jeg tok i øret (hos frisør) for. Bruk en q-tip til å fjerne puss utenpå etter saltvannsbadet. Jenta mi har fått betennelse i øret måneder etter at hun tok.

Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende26.

Hun er år, og etter mye masing fikk hun tatt hull i ørene til 17. Vi har vært flinke til å bruke pyrisept og det har ikke vært noe problem. Enkelte kan føle litt smerte i form av sviing etter at øredobbene har kommet på plass,. Siden man da ikke lenger renser er man fortsatt utsatt for å få betennelse. Infeksjoner er dessverre vanlig når man først får hull i ørene.

Hvis problemet vedvarer etter øredobb bryteren, så du har å gjøre med en infeksjon og ikke en . Min eldste fikk hull i ørene i en frisørsalong, med påfølgende betennelser og . Har hull i det ene øret mitt og det øverste hullet er blitt veldig betent.

Eg presse og rense 2-3gonga dagli, går som oftast øve etter 3-daga :). Rengjør nytatte hull i ørene (fram og bakside) . Jeg begynte å se meg rundt i taket osv for å lete etter noe som kan ha falt ne. I øret er hullet veeldig langt og like før tror jeg.

Storesøster er så frustrert, for hun fikk hull i ørene for snart uker siden, men etter nesten uker fikk hun betennelse på begge sidene.