Close

Avfarge håret selv

Skal du farge håret hjemme, bør du holde deg innenfor de samme fargetonene som håret ditt opprinnelig er. Men det verste jeg har sett er personer som har prøvd å lysne, bleke eller avfarge håret hjemme. Hvordan avfarge håret uten at det blir skadet.

Er det noen av dere som har avfarget håret hjemme, og hvordan gikk det? Har selv farget håret i en ganske mørk farge med mye rødt i. I går kom det en kunde til meg som ville ha avfarget håret. Hun hadde selv hjemmefarget det noen ganger og var blitt veldig mørk, nesten svart .

Har farget håret mye selv og avfarging er ikke bra for håret. Mote og skjønnhet › Hud hårBufret6. Jeg har selv gått fra svart til blond til brun – en prosess uten like!

Om Du velger å avfarge håret ditt hjemme, så er det rett det som sies under . Om sommeren lysnes det jo litt av seg selv. Har hørt noen si at frisøren kan avfarge det, men det er relativt skadelig. Du leste riktig ja, og jeg er her for å fortelle deg hvordan – tada!

Alt du trenger er noen få ting som du mest sansynlig finner i skapet ditt, pluss en . Jeg har avfarget mitt, men kun fra sort til brunt.

Jeg selv hadde hår til midt nedpå ryggen, så det skulle ikke spille noen rolle hvor langt håret . Få ting sliter så mye på håret som å gå fra mørkt til blondt. Først farget jeg det brunt og så farget jeg det mørkebrunt etter det. Flystripa er ikke så fin for å si det slik. Kan jeg avfarge håret selv, eller bør jeg . Hvor raskt kan jeg farge mitt hår igjen etter å ha brukt ColourB4? Om du har farget håret og det har blitt grønnskjær i håret, kan du bruke en Color. Om du ønsker å fikse dette selv hjemme, kan du evt prøve kjøpe en Color . SIDE2): Å farge håret hjemme er en kunst.

Vi var nokså skeptiske, så før jeg satt i gang med å teste dette selv, spurte vi fysiker og blogger Anja Røyne om sitron i håret hadde noe for seg. Den jobben må du gjøre selv, men det trenger slett ikke være vanskelig, sier. Har håret derimot blitt for mørkt, må du bleke eller avfarge håret, påpeker hun. Det håret som får flest fargeomganger blir nemlig mettet av farge og. Veien til et godt resultat er ikke over selv om fargen har blitt skylt ut og . Mange ønsker å få sin naturlige hårfarge tilbake, og selv om det er en vanskelig. Slik får du et best mulig resultat ved å farge håret hjemme.

Jeg er et vanedyr når det kommer til håret mitt og det var langt og blondt over halve levetiden min,. Hvis du skal få håret lysere igjen må du avfarge? Lyst på lysere hår selv men har det brunt som deg.