Close

Apocillin og paralgin forte

Har så sinnsyke smerter i munn og bak nesen på siden. Fikk pencilin til legen som het Apocillin, kan jeg ta paralgin forte sammen med den? Kan jeg ta Paralgin forte sammen med pencillin?

Ibux 400-600mg + 1-2stk Paralgin Forte + 500mg Paracet ganger i døgnet (bruk i 3-dager, hvis det da fortsatt ikke hjelper må du kontakte oss). Har altid måttet ha paragin forte for at hodesmertene skal gi seg. Ca 23måtte jeg ta nye paralgin forte, og spørsmålet er hvor mye. Var innom tannlegen og fikk apocillin, har tatt stk i dag og skal .

Har akkurat tatt en apocillin da jeg har betennelse i en tann. Cathlin; jeg tror det beste er å holde deg til Paralgin Forte når du har det slik. Jeg har gått på medesinen i tre dager nå,. Går på Apocillin og skal ta paralgin forte etter behov. I all fortvilelsen over øreverk glemte jeg å si at størsteparten av smertene er lokalisert i . Fikk nå en antibiotika kur (apocillin) som skal tas i en uke. Greia er bare at jeg fortsatt skal gå på Apocillin(antibiotika) fram til søndag,.

Jeg fikk Apocillin og to Pinex forte som jeg skulle ta når jeg kom hjem. Tar paralgin forte, penicilin tar jeg, appocelin er ok, og andre .

Det jeg har er Vallergan, Paralgin Forte, Pinex Forte, Paracet, Ibux, Apocillin, Ibuprofen, Postafen osv. Jeg har en god del, og jeg vurderer sterkt . Etter litt leting fant jeg år gammel Apocillin 660mg, fra mitt. Men Paralgin Forte bør stå på min ønskeliste hos julenissen etterhvert. Han tok en prøve fra øret ga meg resept på antibiotikaen Apocillin 660mg og. Av legevakten fikk jeg antibiotika ( Apocillin ) og paralgin forte.

I Paralgin forte er det stoffer som kan brytes ned noe raskere enn i Paracet. Nedbrytningen kan variere, og man bør derfor ikke ta to tabletter i . En vanlig penicillintype som blant annet finnes i Apocillin. Finnes balnt annet i Pinex og Paralgin Forte. Opioider: Pinex Forte, Paralgin Forte 1-tabl x 4.