Close

Amme etter brystløft

Som ammehjelper har jeg ofte fått spørsmål om amming etter brystreduksjon eller forstørrelse. Spørsmålet er gjerne: ”Jeg har silikoninnlegg, kan jeg amme? Jeg ser at det er mange som har spurt om brystreduksjon der brystvorten(e) har blitt flyttet og hvordan dette påvirker amming.

Jeg har utført brystløft for to år siden og da ble areola kuttet av og sydd på igjen. Komplikasjoner etter brystløft er sjeldne. Brystopererte-kvinnerBufretLignendeEtter de to første døgnene, kan du begynne med tilleggsernæring etter hver amming.

Dette gjøres for at en skal motvirke at barnet blir slapt og lite sugevillig.

Her beskrives de risikoer og komplikasjoner som forbindes med brystløft med tanke på amming, arr, følsomhet i brystvorten, sårhet, asymmetri, vevsskader etc. Jeg tok en operasjon hvor jeg reduserte brystene for rundt en god del år siden. Nå skal jeg ha mitt første barn og grubler på dette med amming . Hos Akademikliniken utfører vi brystløft med og uten implantat. Etter at man har utført et brystløft, er det ikke sannsynlig at man kan amme etterpå. Opplever du at brystene er blitt slappere med årene?

Et brystløft utført av Aleris Nobel Klinikks spesialister i plastisk kirurgi vil gjenopprette de høyere . Et brystløft egner seg for de som har hengende bryster og som ønsker å stramme. Mange kvinner opplever forandringer av brystene etter graviditet, amming, .

Eller har brystene blitt slappe og hengende etter amming eller vektreduksjon? Vi tilbyr deg både ren oppstramming og brystløft kombinert med volumreduksjon . Hva skal jeg si når jeg får babyen etter fødsel og får spørsmål om jeg skal amme eller gi flaske? Jeg vil jo gjerne amme, men det spørs om det . Legg i en historie med brystreduksjon eller andre bryst operasjoner, og du kan lett føle overveldet eller redd.

Hvis du tenker om amming etter brystoperasjon, har . Jeg ble operert for noen år siden, brystløft ved en klinikk i Norge. Brystene har blitt litt større etter amming men ikke slik dem var før reduksjonen. Hadde en brystreduksjon for ca år siden, og vurderer nå et nytt barn.

Er det noen som har noe erfaring med amming etter brystreduksjon? For et par år siden tok jeg et brystløft. Er det noen som har eller vet om noen med gode erfaringer . Mange kvinner feilaktig anta at amming etter brystreduksjon eller noen form for brystkreft kirurgi er ikke mulig. Andre mener at det vil føre til problemer og bare . To til fire døgn etter dette, vilmelken vanligvis begynne å fylle brystene. Hva kan man gjøre for å få en best mulig start på ammingen? Brystene mine var til hinder fysisk så vel som psykisk.

Jeg tror de er blitt flinkere med melkekanaler i etterti slik at enkelte kan amme etter en brystreduksjon.