Close

Alkohol i kofferten på fly

Jeg har fått to flasker alkohol i julegave, og vil svært gjerne ha dem med meg hjem. Det kan være fristende å hive alt du ikke trenger om bor i kofferten du. Det verste er kanskje at en chipspose kan sprekke, høyere trykk kan .

Alkohol innsjekket bagasje – Ferie og reise – Diskusjon. Alkohol innsjekket bagasje – posted in Ferie og reise: Jeg tenkte å ta en flaske. Konsekvenser for mindreårige med alkohol gjennom. Hva skjer hvis en 16-åring tar med alkohol tilbake fra Danmark. BufretSVAR: Hei Hvis tollerne finner alkoholen du har med deg vil drikkevarene bli.

Du må være år gammel for å kunne ta med deg alkohol inn i landet. Er det lov til å ha softgun i bagasjen på fly til Norge? Hva skjer hvis jeg prøver å smugle sprit med meg i kofferten på fly til norge! Dersom det ikke dreier seg om store mengder alkohol, vil du antakelig kunne . Alkohol er regnet som ‘farlig gods’ og er egentlig ikke lov til å ha i. FINN FEM FEIL: Denne kofferten er pakket med mye du ikke bør sende i innsjekket bagasje på flyet.

Reiseforsikringen omfatter ikke skader på . Kan jeg ta med alkohol i innsjekket bagasje?