Close

Vondt venstre side av halsen

Når jeg trykker der det er vondt kjenner jeg pulsen ganske godt. Dette er på venstre side, andre siden av der jeg har vondt i halsen. Vondt på venstre side av halsen når jeg svelger.

En rar, ekkel smerte på venstre siden av halsen . På venstre side av halsen faktisk, litt opp i. Det gjør usaklig vondt å svelge, både varmt og kaldt. Har hatt det i ei uke ca, og regner med . Spørsmål Hei, jeg har kjempevondt på venstre side inni halsen, i kjeven, inni øret og bak i nakken og det har vært sånn i to dager nå. Jeg har akkurat vært skikkelig forkjølet, og trodde kanskje at det er derfor jeg har vondt i halsen. Men nå har det gått et par dager siden jeg ble . Jeg får vondt når jeg svelger bak i halsen på venstre side(ved mandelen).

Symptomer på kreft i halsen er gjerne smerter i ene siden av halsen, det kan. BIHULEBETENNELSE: Den ene bihulen (til venstre på bildet) er . Den gjorde ikke vondt, men var litt stor og hard. Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger.

Du får vondt i halsen og det gjør vondt når du svelger. Noen kan få en byll ved mandelen, som regel bare på én side. Er vondt i bare ene siden av halsen, og opp i øret. Men har du plagsomt vondt i høyre, eller venstre del av halspulsåren, som da stråler opp til .