Close

Vonde bein om natta

Det er litt diffust hvor i beina det er vondt, og det er kanskje diffust for . Temperaturen har også lett for å stige litt om natta. Jeg har det siste halvåret hatt veldig vondt i beina. Jeg har mye vondt i armene og fingrene om natta så jeg er spent om . Jeg har våknet hver natt den siste uken, pga att jeg får så vondt i beina!

KRIBLER: Et påtrengende behov for å bevege beina, vanligvis. Smerter eller tap av følelsen i legger eller føtter og tær om natten kan være et tegn. Det er ikke farlig å gå til man får vondt og etterpå fortsette så lenge man kan . Mine bein, eller ikke direkte beina, men mer føttene er smertefulle å trå på, Det er som om jeg tråkker på knust glass så vondt er det.

Smertene i beina bare øker på så femte natta uten søvn nå. Mange beskriver den ubehagelige og vonde kriblingen som en maurende følelse i leggene når de er i hvile, særlig om kvelden og natten. Tilstanden kalles også restless legs, urolige bein.

Dette er egentlig ganske betegnende for tilstanden. Personer med denne tilstanden opplever episoder med . Plagene er verst i hvile, særlig om kvelden og natten. Mange våkner av uro og kribling i beina om natten og må opp å gå både to, tre og fire .