Close

Vondt øverst i magen tidlig gravid

Annelin følte derfor tidlig på seg at det denne gangen kom til å bli et kort. Graviditeten ble som forventet tøff, og Annelin følte seg mer sliten enn. Mange gravide rammes av kvalme, kløe, bekkenløsning, urinveissymptomer og andre mindre plager.

Når det gjelder ryggplager, er det som oftest de som har ryggvondt fra før, som er i risikosonen. Noen får også smerter midt i eller øverst oppe i magen. Mindre blødninger er relativt vanlige tidlig i svangerskapet.

Jeg hadde dte sist jeg var gravid og da fant de ikke ut av det.

Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Jeg har ei venninne som er uker på vei, hun sliter veldig med smerter øverst i magen! Lurer veldig på hva dette kan være, og jeg er så.

Det er veldig tidlig ennå, og jeg har mange bekymringer! Graviditet utenfor livmor kan debutere kun med smerter i magen, men det dreier seg . Begynn med en gang du har mistanke om at du kan være gravid og fortsett de. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen.

Har ligget i 20min med skikkelig forferdelige smerter øverst i magen på. Nå er ikke jeg gravid da, men jeg får innimellom luftsmerter som .

Det kan kjennes både som ryggvondt og som vondt øverst i magen. Jeg er gravid i uke (33+1) og har nå hatt konstante kynnere i nesten en time. Også lurer jeg på hvor tidlig man kan kjenne ømme bryster og hvor tidlig.

Jeg vet ikke årsaken til at noen får mensen og ikke andre når de er gravide, desverre. Når den gravide har forhøyet blodtrykk, eggehvitestoffer (protein) i urinen og. Hvit utflo Litt stikninger øverst i magen på kveldstid. Hadde vondt i hodet, mellom skulderbladene og helt øverst i magen.

Noen gravide er helt uten plager tidlig i forløpet når høyt blodtrykk og proteiner. Hodepine, flimring for øynene, kvalme og smerter øverst i magen kommer sent i . Livmoren gjennomgår store forandringer under graviditeten. Dette kan gi smerter nederst på begge sider i magen.