Close

Vondt i magen etter mat og drikke

Dette kan være grunnen til at du ofte får vondt i magen. Smerter som kommer og går; Smerter kan komme rett etter målti men ikke. Du nevnte på God morgen idag at man kunne drikke surmelk, kefir, youghourt etc ved . Symptomene kommer typisk etter måltider eller i forbindelse med stress. Unngå mat eller drikke som forverrer symptomene. Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger.

Irritabel tarm syndrom blir som regel trigget av enkelte typer mat og drikke.

Smerten er plutselig og intens, spesielt etter at du har spist noe som . Funksjonell dyspepsi er en tilstand karakterisert ved gjentatte episoder eller kroniske plager med ubehag fra øvre del av magen. Jeg klarer ikke å stå oppreist etter jeg har spist og noen timer etter. Jeg følte meg uvel og ble kvalm med tanken på å drikke mer alkohol og.

Jeg hadde noe lignende da jeg var ungdom en gang, men da gikk det over etter et par dager og jeg dro ikke til lege. På et ”samlebånd” blir alt du spiser og drikker ført til forskjellige stasjoner hvor føden. Magesekken kryster og elter maten og tilsetter bakteriedrepende saltsyre og. Symptomene er halsbrann, sure oppstøt og svie øverst i magen.

Små barn angir ofte vondt i magen ved infeksjoner andre steder.

Hvis magesmertene skyldes intoleranse for visse typer mat, vil behandlingen være å unngå disse matvarene i. Har de siste dagene opplevd en svie i magen etter inntak av mat,. Kjøper du usunn mat og drikke på grunn av reklamen? Spiser nesten ingenting og når jeg spiser får jeg kjempevondt i magen. Kan gå dag uten mat også merker jeg dagen etterpå at i går spiste jeg ingen ting,.

Når jeg drikker alkohol, får jeg veldig vondt i magen. Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Mange mødre og bestemødre har sagt at du bør drikke en brus – ofte cola. Det eneste man med sikkerhet kan si at man IKKE skal innta etter diaré, er . Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i. Han forklarer at en del av gassen kommer fra luft vi svelger med mat og drikke. De vil vanligvis lindres ved inntak av mat og drikke. Dette vil gi kvalme og en følelse av oppfylthet etter måltider.

Den åpner seg for å tillate mat å komme ned i magesekken og den. Er man sår i spiserøret etter hyppig refluks kan naturlig nok syrlig mat og drikke som. Du kjenner et ubehagelig trykk øverst i magen, er oppblåst, stinn og . Måltid kan utløse gallesteinsanfall og pankreatitt. Smerter ved ulcus kan oppstå i fravær av matinntak, for eksempel om natten, og lindres ved å drikke melk . Vondt i magen kan skyldes helt ufarlige ting som at barnet har spist for lite eller. Prøv å få barnet til å spise sakte og sitte i ro en stund etter maten. I slike tilfeller er nok ro og hvile det viktigste, gjerne i kombinasjon med å gi litt mat og drikke.

Jeg har så lenge jeg kan huske hatt problemer med oppblåst mage. Jeg får vondt etter at jeg har spist; det føles som om maten blir liggende i . Er plaget med mye luftsmeter og mageknip etter mat av og til. Bestemor brukte å koke karve te til meg før når jeg hadde vondt i magen.