Close

Trøtt av cetirizin

Hadde jeg vært deg ville jeg ha kontaktet . Effekten av allergimedisin – Kondisjonsforumforum. Jeg trener jevnlig hele året, men nå på våren sliter jeg litt med allergi og da bruker jeg allergimedisinen Cetirizin. Men blant nyere medisiner er risikoen for bivirkninger i form av trøtthet betydelig lavere, så du trenger ikke lenger å velge mellom å være trøtt eller å gå rundt . Mannen trenger allergi medisin pga store plager i pollen sesongen.

Han har prøvd zyrtec og cetirizin men blir så sykt trøtt at han ikke fungerer i . I senfasen hemmer cetirizin migrasjonen av inflammatoriske, eosinofile celler til de.

Tar de alltid om kvelden siden jeg blir litt trøtt av de. Jeg får cetirizin på resept av legen og må for tiden ta den hver dag. Jeg tar den om kvelden fordi jeg blir så trøtt av den. Blir ikke trøtt, men må ta opp til fire tabletter daglig på det verste av . For meg funker Cetrizin best, for Zyrtec blir jeg bare trøtt av. I perioder med mye pollen blir jeg veldig trøtt, og må bruke. Jeg fikk da utskrevet resept på en allergimedisin, Cetirizin, men denne ble jeg så trøtt av at jeg ble helt slått ut.

Jeg ble veldig trøtt av Cetirizin, og fikk derfor heller Aerius, men nå – en måned etter at jeg var hos spesialist, og to måneder etter jeg begynte . Jeg bruker Cetrizin alpharma nå, begynte i går og blir ikke noe særlig slapp og trøtt av de, men ble det av zyrtec.

Tror hun skrev at jeg ble trett av Zyrtec (noe som ikke er å anbefale ved ME), og at Clarityn ikke har noen effekt. Jeg blir ikke trøtt av dem, men det står som vanlig bivirkning så det er. Hva er det Zyrtec gjør med kroppen, slik at man blir trøtt?

Det er ikke alle som blir trøtt av Zyrtec – jeg har ikke opplevd det iallfall. Men folk fleste ville ha en posetiv effekt av de, sånt som å ikke bli fyllesyk, men litt trøtt i hode bare. Cetirizin Sandoz tab mg stk ved korttidsbehandling av øye- og neseplager ved allergi.