Close

Tett nese gravid nesespray

På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om graviditet som vi har fått inn til våre. Er det slik at jeg ikke skal bruke vanlig nesespray når jeg er gravid? Utover i svangerskapet er også en del kvinner plaget med tett nese, spesielt mot slutten av .

Kan man bruke nesespray mot tett nese når man er gravid? Svar: Svar: Jeg har erfaring fra mange kvinner i lignende . Se hvilke medisiner du som gravid kan og ikke kan bruke her. Det er nok en fordel å velge en ren saltvanns-nesespray når man er gravi og å.

Ble noen dager før juleaften tett og snørrete. Da jeg fant ut at jeg var gravid kuttet jeg ut alkohol. Når det gjelder bruk at nesespray ved tett nese i forbindelse med forkjølelse, står det i . Nå er jeg så tett i nesa at jeg ikke greier å puste med den. Jeg ble forkjøla for en uke siden, og har blitt fryktelig tett i nesa, ørene, hodepine, trykk i bihulene, hoster og er sår i halsen.

Noe av det mest ubehagelige ved forkjølelse er tett nese. Rhinox nesespray finnes i styrker; for voksne og barn helt ned til uker. Graviditet og amming: Riktig bruk og anbefalt dosering medfører ingen risiko for fosteret.

Den siste tiden av svangerskapet har jeg vært konstant tett i nesa. Grunnen til at jeg er så tett er at jeg er snill pike og ikke bruker nesespray.