Close

Svir når jeg påfører canesten

Man kan jo reagere på canestenkuren med svie, og jeg får det hver gang jeg. Det svir som pokker, men bare en liten stund. Vanligvis vasker jeg innsiden, men er litt usikker på om man skal det når man bruker canesten.

Jeg lurer på : er det normalt at det svir litt når man feks bruker pevaryl el canesten for å behandle sopp? Jeg har benyttet Canestensalve i underlivet, dette lindrer plagene, men det svir når jeg påfører salven på de mest irriterte områdene. Med andre ord om du bruker Canesten krem i tillegg til vaginaltabletter og. Det svir og klør noe helt fryktelig nedentil, utfloden er gulaktig og klumpete og . Jeg små klør litt kanskje enda, men det verste er etter jeg har vært på do og skal påføre kremen. Er ikke sånn at jeg ikke takler at det svir når jeg smører på, kan overleve med det.

Har de siste månedene hatt sterk svie etter samleie. Smurt med Canesten hver morgen og kveld og tatt stikkpiller. Tilknytningsomsorg › Skravlesiden › Kropp og helseBufretLignende7. Canesten kombinasjonspakning (vaginaltablett 5mg og krem ). Unngå samleie når du har en infeksjon og når du bruker Canesten, da infeksjonen kan overføres til din. Hudreaksjoner som kløe, utslett, svie, irritasjon eller ubehag.

For en stund siden, merket jeg en sterk kløe og svie i underlivet.

Men når jeg skulle ha samleie med min partner begynte det å svi i skjedeinngangen – helt ytters.