Close

Svie nederst i magen

Initial frekvens en dag til to ganger per måned med kvalme, smerter nederst i magen, og på begge sider, og svie i midten. Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går . Idag har jeg hatt endel svie nederst i magen,aldri kjent slik før. Blanding av svie og mensensmerter kanskje,vanskelig å forklare. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Hei 🙂 Jeg har nå litt over en uke hatt en slags svie og ubehag helt nederst i magen min, spesielt etter jeg har spist eller gått mye på jobben!

For noen månder siden så begynte det å svi på slutten og litt etter at jeg tisset. Vondt nede i magen + feber – Allmennmedisininnlegg26. Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende10. Jeg har ikke vært den mest aktive her inne, men nå må jeg bare spørre om noe.

Våknet idag tidlig med takvise, sviende smerter i. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeDet er en brenning og etsing som varmer på en vond måte i hele magen. Et godt råd er også å knaske rå gulrot når du har svie eller brenning. Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv); Underlivssmerter kan komme stamme fra . Jeg får ikke svie når jeg tisser, men sinnsykt vondt nederst i magen.

Jeg har også hatt UVI som har gjort kjempevondt nederst i magen, men . Det varierer veldig fra dag til dag, noen dager stikker og svir det. Hadde tidligere nesten konstante smerter nederst i magen, som lignet på . For min del er det intenst vondt nederst i magen, rundt livmorhalsen, . Svie i magen: Er i uke og har kjent sviende smerte i magen i en, kanskje to uker nå. Ikke stikninger (i livmoren) slik jeg hadde nederst i magen tidligere, men . Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft.

Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass. Symptomene på urinveisinfeksjon er at du tisser ofte, det svir når du.

Du forteller at du har hatt litt smerter nederst i magen den siste uka.