Close

Stikking i underlivet gravid uke 39

Er i dag 39+ har hatt masse kynnere under hele svangerskapet, men. Hadde to skikkelig vondter i korsryggen for halvannen uke siden,. Magen har sunket veldig, og jeg har mye stikking og press på underlivet.

Om det er tegn på nært forestående fødsel eller om jeg bare er lei av å være gravid vet . Får vondte stikkinger i underlivet når jeg røyser meg og går. Jeg hadde masse sånn stikking på slutten av mitt svangerskap. Høres ut som jeg bare synes det er kjedelig å gå gravid.

Akkurat da det var uke igjen til termin, bestemte du deg for at tiden var inne for å. Nå er jeg gravid igjen og håper virkelig jeg får oppleve en “normal” vaginal fødsel denne gangen. Kjenner det i hele underlivet, bakover til rumpa og i korsryggen, med. Sånn hadde jeg det de siste to ukene av svangerskapet. Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste. Slimproppen kan imidlertid gå både dager og uker før fødselen starter. Mange har mye utflod når en går gravi så det kan jo være det som har komt.

Havna faktisk på føden idag pga slike stikk i underlivet, ca uker før termin 😛 Jeg er jo nærmest . Torsdag forrige uke fikk jeg en voldsom stikking i nedre del av magen, som gjorde. Stikninger i underlivet, akkurat som hun graver seg nedover. Kynnere ja – føler jeg har det nesten hele dagen :rabla: men de er ikke vonde da. Her har det blitt mer nedpress og stikking i kjeden. Fødselen kan starte når som helst i løpet av de fire neste ukene.

Disse smertene skyldes at livmorhalsen, huden i underlivet og skjedeveggen settes på strekk. Har et spørsmål til dere soim har født før:) Jeg er nå i uke 3 har termin om akkuratt en uke. Uke 0-2: Man regner første dag av siste menstruasjon som starten. Uke 14: Nå begynner den beste fasen av graviditeten for mange. Uke 39: Nå tror du sikkert fødselen er i gang flere ganger på grunn av hyppige kynnere. Jeg gleder meg til at fødselen starter, men samtidig blir det rart å ikke skulle være gravid lengre.

Da jeg skulle ha snuppa sank magen ei god uke før hun kom. Vi er så hovne i underlivet nå, at slimhinnene har lett for å begynne å blø av den . Tror fødselen starter hvert sekund og har kjempe vondt i hofter, mage, rygg og underliv. Pga forrige graviditet, pågående blødninger og smerter i magen. Han kom i uke 39:) Ble riktig nok et nytt hastekeisersnitt, men det kan jeg . Derfor har vi delt opp graviditeten uke for uke, så du skal få en god oversikt over.

Uke 4: Du har sannsynligvis ikke merket noe til svangerskapet ennå. Uke 39: Nå tror du sikkert fødselen er i gang flere ganger på grunn av . Graviditet eller svangerskap er navnet på tiden fosteret tilbringer i. Definisjonen av fødsel til termin er en fødsel mellom uke og i svangerskapet.