Close

Sår i underlivet aloe vera

Jeg ville heller smurt aloe vera gele (minst ) på såret, det er ikke farlig for underlivet, men får såret til å gro raskt. Første jeg tenkte når jeg leste sår i underlivet var canesten, men det er jo for underlivssopp. Har hørt noe om at aloe vera kanskje er bra?

Det beste mot sår er en salve som inneholder aloe vera. Den kan smøres rett på åpne sår, brukes i underlivet mot sopp, og den kan faktisk . Her finner du fire gode råd hvis du plages med kløe i underlivet. Flere forteller om lindring ved kløe i underlivet når de smører seg med aloe vera gel (finnes i de fleste parfymerier og helsekostbutikker Sår hals – kremfløte (1000).

Jeg er en kvinne på år som har Lichen Sclerosus i underlivet. De vanligste symptomene er kløe i underlivet, rødhet og svie nedentil. I åpne sår – Tannkjøtt problemer – Bleieutslett – Fuktighetskrem.

Jeg er i uke og har de siste ukene hatt en. Og jeg bruker da Natusan baby olje med aloe vera 🙂 .