Close

Smerter i venstre side af ryggen under ribbeina

Smertene kjennes på framsiden rett under ribbeina og på ryggen . Jeg har hatt vond under ribbeina på venstre side. Smerter i nedre venstre del av magen eller nedre venstre bakre kan stamme fra en. Nyrenes er plassert på hver side av legemet nær den nedre del av ryggen. Smerter under venstre bryst kan være forårsaket av en tilstand som kalles . Smerter i siden kan oppstå nokså akutt og betegnes flankesmerter.

Smerter i flanken kan skrive seg fra magetarmkanalen, milt og lever.

Som overskriften sier opplever jeg smerter typ øvre del korsrygg, under ribbeina. Smerten er som knivstikk, og oppstår som oftest når jeg sitter . Akkurat der det gjør vondt er ribbeina mine litt klumpete og rart. Da kan de vurdere om det er noe som bør undersøkes nå eller om det kan vente.

Jeg har smerter i venstre side nedover i ryggen,kjennes ut som det er i . Høres mistenkelig ut som gallestein,men da burde smertene gå bak i ryggen også. Det var midtveis opp ribbena på venstre side, at jeg hadde slike smerter.